120 TL VE ÜZERİ ALIŞVERİŞLERDE ÜCRETSİZ KARGO

Veri Politikası

6698 Sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu

Madam10.com (Sine İtriyat Par.Tem.Ür.Gıd.İnş.Mim.Müh.İth.İhr.ve Tic. A.Ş.) olarak, müşterilerimizin kişisel verilerinin gizliliğine ve korunmasına önem veriyoruz. Kişisel verilerinizin kullanılması ve korunması amacıyla yürürlükte olan Kişisel Verilerin Korunması Kanunu* kapsamında Veri Sorumlusu sıfatıyla yükümlülüklerimiz ve haklarınız aşağıdaki şekildedir:

madam10.com online satış sitemize üyeliğiniz ve alışverişleriniz esnasında tarafımıza iletmiş olduğunuz kişisel verilerinizi:
  • İlgili mevzuattan kaynaklanan saklama, bilgilendirme, raporlama ve ilgili diğer yükümlülüklerin yerine getirilmesi,
  • Görevli/yetkili devlet mercilerinin bilgi ve belge taleplerinin karşılanması,
  • Şirketimizin ürün ve hizmetlerini sunulabilmesi, amaçlarıyla ilgili kanunun verdiği haklar çerçevesinde güvenli bir şekilde kullanıyor, saklıyor ve hiçbir kuruluşla paylaşmıyoruz.
Dilediğiniz zaman bize başvurarak:
  • Kişisel verilerinizin kullanılma amacını öğrenebilirsiniz.
  • Eksik veya hatalı kaydedilen ya da kullanılan bilgilerinizin düzeltilmesini talep edebilirsiniz.
  • Kanunda öngörülen şartlar sağlanmışsa bilgilerinizin silinmesini ya da yok edilmesini talep edebilirsiniz.
  • Bilgilerinizin kanuna aykırı olarak kaydedildiğini veya kullanıldığını düşünüyorsanız ve bu sebeple zarara uğramışsanız zararın giderilmesini isteyebilirsiniz.
Kanun kapsamındaki haklarınızdan yararlanmak için başvurularınızı yazılı olarak ve taranarak dijital ortama aktarılmış kimlik fotokopiniz ile birlikte info@madam10.com e-posta adresimize gönderebilirsiniz. Detaylı bilgi için ve ilgili kanunu incelemek için www.kvkk.gov.tr adresini ziyaret edebilirsiniz.
 
*6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu (KVKK)